Gackt Camui

9. august 2011 at 18:06 | Kirma |  Země vycházejícího slunce (kultura, obřady,...)

Gackt-japonský zpěvák, herec, textař a model je nejslavnějším hudebníkem v Japonsku. A pro mě také nejoblíbenějším.
Narozen: 4.7. 1971
Narozen: Okinawa, Japonsko

Můj naprosto nejoblíbenější singl Returner, má na Youtube zatím 236 612 zhlédnutí. Má samozřejmě více singlů, ale tento je nejvýraznější.

Diskografie:
2007- 0079-0088
2005- Love Letter
2005- Diabolos
2005- Love Latter-for Korean Dears
2003- Crescent
2002- Moon
2001- Rebirth
2000- Mars
1999- Mizerable

Zdroj: www.osobnosti.cz
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Kimi Michiyo Kimi Michiyo | 25. october 2011 at 21:57 | React

haaaahahahahaha :-D nejslavnější a nejoblíbenější v japonsku... jak pro koho :-D  :-D  :-D  :-D

2 Misa San Misa San | Web | 16. january 2012 at 18:00 | React

Promiň, ale Gackt rozhodně není nejslavnější hudebník v Japonsku. Možná tak za éry Malice Mizer. Nejznámější jsou spíš ty, které pomáhaly zakládat VK (X Japan, Luna Sea, Buck-Tick, Loudness...) a jelikož Japonsko není rockerský národ, tak tam hodně frčí pop. Ať už ten japonský (perfumu) nebo k-pop.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement